Anestezie si Terapie Intensiva

Anestezia, în termenii cei mai simpli, înseamnă “absența durerii”, un important detaliu de luat în considerare în contextul unei intervenții chirurgicale. Este un act de precizie efectuat de către medicul anestezist care necesită înțelegerea și cooperarea cu pacientul.
Tipul de anestezie este cel hotărât de către medicul anestezist astfel incât să reducă cel mai mult toate riscurile posibile iar acest lucru este explicat pacientului, înainte ca intervenția chirurgicală să aibă loc.
Fiind un spital nou pe piața spitalelor private Cluj, spitalul Humanitas folosește cele mai moderne tehnici de anestezie și oferă pacienţilor servicii de înaltă calitate.
În Unitatea de Anestezie şi Terapie Intensivă de care dispune, se asigură asistența medicală prin aparatură de înaltă performanţă, la standarde europene iar saloanele Spitalului Humanitas  sunt dotate ultramodern, având un grad ridicat de confort.
Pacienţii au parte de o pregătire corectă şi completă în ceea ce priveşte anestezia, fiind respectate, astfel, toate etapele necesare unei intervenţii chirurgicale reuşite.


creatixadminAnestezie si Terapie Intensiva